96928515

Wie is MuzieklesBarneveld.nl?

MuzieklesBarneveld.NL is een initiatief van Muziekgezelschap De Harmonie, om ouders en kinderen te laten zien hoe leuk het is om samen muziek te maken.

De Harmonie heeft al sinds de jaren ’50 haar eigen muziekopleiding. Nieuwe (jeugd)leden kregen les van ervaren muzikanten en leerden zo de kneepjes van het vak. Inmiddels worden de muzieklessen van De Harmonie verzorgd door professionele docenten. Zo krijgen de leerlingen de best mogelijke opleiding om snel in één van de orkesten mee te spelen.

Maar bij De Harmonie blijft het niet bij muziekles alleen. Je wordt lid van een vereniging en daar horen ook sociale activiteiten bij. Je gaat bijvoorbeeld op kamp, samen bowlen en komt naar de barbecue of het jaarlijkse feest. Bij De Harmonie maak je vrienden voor het leven!

Muziekgezelschap De Harmonie Barneveld

De Harmonie is een veelzijdige muziekvereniging uit Barneveld met in totaal ruim 130 leden. De Harmonie treedt verschillende keren per jaar op, tijdens zowel officiële gelegenheden (zoals de intocht van Sinterklaas, Koningsdag en de Dodenherdenking) als eigen concerten.

De Harmonie biedt ruimte aan verschillende orkesten, waaronder het Barnevelds Philharmonisch Orkest, De Jonge Phil,  Phil Good, het Leerlingenensemble en boerenkapel De Barre Bloazers.

Het streven van De Harmonie is het zijn van een vereniging waarin muziek meer dan een hobby wordt, voor zowel bezoekers van onze concerten als kinderen die muziekles bij ons volgen!

Lees meer over De Harmonie op onze site!