Programma Open Dag

Op zaterdag 13 mei organiseert De Harmonie Barneveld een open dag voor iedereen die graag muziek wil (leren) maken! Van 10:00 tot 14:00 ben je van harte welkom in ons verenigingsgebouw. Je kunt de hele dag zelf muziekinstrumenten uitproberen, maar je kunt ook meedoen aan de Kleurinet-workshop. Tijdens deze workshop...

Open dag De Harmonie

De Harmonie opent op zaterdag 13 mei van 10.00 tot 14.00 uur haar deuren van haar verenigingsgebouw op het Theaterplein voor kinderen (en ouders) die muziekles willen volgen bij de vereniging. Tijdens de open dag kunnen kinderen zelf allerlei instrumenten uitproberen. Ook krijgen ze een korte uitleg over het bespelen...

Tutti Colore voorjaarscursus op het punt van beginnen

Tutti Colore, het orkest waarin kinderen samen op een gekleurd instrument leren om samen muziek te maken gaat volgende week weer van start. De muzieklessen zijn bedoeld voor kinderen die nog geen muziekinstrument kunnen spelen en sluit naadloos aan op AMV of CMV cursussen.

MuzieklesBarneveld.nl presenteert spannende kindervoorstelling

Kinderen kennis laten maken met (orkest)muziek is een belangrijk doel van de muzieklessen van MuzieklesBarneveld.nl. We zijn dan ook erg trots dat we op 24 september Het Mysterie van het Verdwenen Geluid  mogen brengen in het Schaffelaartheater in Barneveld. Een geweldige, spannende, interactieve en leerzame kindervoorstelling vol met muziek!

Website online!

De website is online! Met trots presenteren we de nieuwe website, muzieklesbarneveld.nl met alle informatie over muziekles bij De Harmonie!